Wat wij doen

01

HERSTELLEN

Een scheur in uw favoriete kledingstuk, een kapotte rits, verdwenen knopen; Atelier Naald en Draad herstelt het voor u. Zo kunt u dat fijne kledingstuk toch weer dragen. En dat voor een klein bedrag!

02

VERMAKEN

Een mooie jurk gekocht, maar zit hij net niet goed? Of bent u afgevallen waardoor die leuke broek te wijd geworden is? Wij zorgen dat uw kleding weer perfect past! Inkorten, verlengen, uitleggen of innemen, we vermaken uw kledingstuk volgens uw wensen.

03

MAATKLEDING

Wat is er nou mooier dan een speciaal voor u op maat gemaakt kledingstuk? Een jurk voor een speciale gelegenheid, kleding voor bruidsjonkers of bruidsmeisjes, blouses, rokken of zelfs een compleet pakje, wij maken het voor u. In overleg met u is er heel veel mogelijk! Natuurlijk krijgt u van tevoren een richtprijs, zodat u weet wat uw kledingstuk ongeveer gaat kosten.

04

BABYKAMERS

Baby op komst? Atelier Naald en Draad helpt u om de babykamer geheel volgens uw wensen in te richten. De wieg bekleden, gordijnen maken, bijpassend tapijt en behang verzorgen, stoffen decoraties en dekbedovertrekjes maken, bij ons is alles mogelijk!  Afhankelijk van uw wensen maken wij voor u een ontwerp. Natuurlijk krijgt u vooraf ook een prijsindicatie.

05

GORDIJNEN

Atelier Naald en Draad maakt ook gordijnen op bestelling. U kunt zelf uw stof aanleveren of het kopen van de stof door ons laten verzorgen. Als u wilt kunt u zelfs uw ramen door ons laten opmeten. Vervolgens bepalen we samen hoe uw gordijnen eruit moeten gaan zien. Vlinderplooien, platte plooien, enkele of dubbele plooien of op roedes, alles is mogelijk! Ook het vermaken van gordijnen kunt u aan ons toevertrouwen. Voordat we de gordijnen gaan maken, ontvangt u van ons uiteraard een offerte.

Wat klanten over ons zeggen: